Doneer de Franniez Methode

In Nederland zijn er circa 80.000 kinderen van 0 tot 18 jaar die lijden aan een ernstige chronische ziekte. Door hun ziekte moeten zij vele behandelingen, van prikken tot operaties, ondergaan. Kinderfonds Franniez heeft voor deze kinderen de Franniez methode ontwikkeld. Dit biedt chronisch zieke kinderen houvast om over een aandoening en behandeling te praten. Troost na een interventie en moed voor interventies die nog volgen.

De Franniez Methode bestaat uit een spiraal met daarop 65 treden en 130 stickers. Elke sticker staat voor een interventie. Een kind zal tot het 18e jaar veelal meer dan 200 interventies moeten ondergaan. Dit komt overeen met twee tot drie volledig gevulde spiralen. Zo biedt de Franniez Methode deze kinderen iets tastbaars dat laat zien wat ze hebben doorstaan.

Wij vinden dat de Franniez Methode voor ieder chronisch ziek kind beschikbaar moet zijn. Uw steun kan ons mooie project vooruit helpen. Wilt u de Franniez Methode doneren aan een kind? Vul hieronder het formulier in en doneer deze bijzondere methode aan één of meer kinderen.

Liever maandelijks donateur worden? Klik hier

Liever eenmalig geld doneren? Klik hier

Doneer de Franniez Methode

Graag wil ik chronisch zieke kinderen steunen en de Franniez Methode doneren middels een éénmalige automatische incasso.
  • Bij keuze 'Anders' is het bedrag vanaf 1 verzamelsysteem á € 35,-
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.