De Franniez Methode voor uw ziekenhuis?

Franniez in de praktijk

Op iedere locatie waar veel interventies plaats vinden zoals de kinderafdelingen en poli’s, staan Franniez kokers met spiralen, een verdeeldoos met 15 kleuren Franniez-treden en een map met interventie-stickers. De Franniez beheerders van het ziekenhuis dragen zorg voor de centrale voorraad en kunnen via het bestelformulier bestellingen plaatsen.

Op kinderafdelingen zijn alle interventie-stickers aanwezig, maar voor specialistische afdelingen kan er een selectie worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de kinderpsycholoog of röntgenafdeling. Veel kinderartsen willen Franniez in hun lade om zelf uit te delen, het blijkt een goede opening om in gesprek te komen met het kind.

Klik hier om de Presentatie te bekijken.

Moet het kind naar een ander ziekenhuis waar geen Franniez zijn, dan kunnen de interventies worden bijgehouden op een speciale lijst. Deze lijst kunnen ze later verzilveren voor echte Franniez.
Formulier Franniez-Tegoed (ander ziekenhuis)

Uw ziekenhuis aanmelden?
Is uw ziekenhuis geïnteresseerd in de Franniez Methode? Neemt u dan alstublieft contact met ons op.
U kunt de organisatie ook direct aanmelden via het aanmeldformulier .

De Franniez Methode is GRATIS
Donaties en sponsoracties maken het mogelijk om het Franniez verzamelsysteem geheel kosteloos aan te bieden. Om Franniez voor alle Nederlandse ziekenhuizen beschikbaar te maken is promotie vanuit de deelnemende ziekenhuizen erg belangrijk.

franniez homepage